Viime kirjoituksesta siis vaivaiset neljä kk.. Mitäs me ollaan tehty.

Suoritimme isän kanssa kasvattajan peruskurssin hyväksytysti elokuussa ja kennelnimianomuskin on laitettu eteenpäin. Tässäkään ei luonnollisestikaan liian helpolla päässyt, mutta nyt pitäisi asioiden taas rullata. Pentusuunnitelmissa ei ole vielä mitään lukkoonlyötyä, lisää infoa toivottavasti tulee pian, jos jotain ois lähitulevaisuudessa odotettavissa.. Näin selkeesti sanoen. ;) Katsellaan..

Elokuussa pyörähti Odessa pitkähkön tauon jälkeen taas näyttelykehässä, juuri ajoissa ennen upean turkin tippumista. Kihniössä Raimo Louhion tuomaroimana Odessa oli lopulta avoimessa luokassa EH4 seuraavalla arvostelulla:

4v narttu, joka on vähän pitkärunkoinen. Kevyehkö kaunis nartun pää. Hyvä selkä, kaula & häntä. Riittävä rintakehä. Oikeat kulmaukset. Hyvät sivuliikkeet, takaliikkeet vähän ahtaat. Hyvä turkki, avoin hyvä luonne.

Harmillisesti se turkki tosiaan sitten putosi, eikä keretty useampaa arviota hakemaan. Loppuvuodelle ei ole enää näyttelysuunnitelmia, mutta keväällä toivottavasti edes joku olisi siinä kunnossa, että päästäisiin taas muutamat näyttelyt kiertämään.

Lokakuussa molemmat tytöt kävi silmätarkissa ja molempien silmät todettiin terveiksi. :) Hildalle varaan toivottavasti piakkoin ajan lonkka- ja kyynärkuvauksiin jotta saadaan nekin pois päiväjärjestyksestä. Jänskättää kyllä, mitä sieltä mahtaa olla tulossa..

Ne taiskin olla siinä tällä erää. Hiljaista on ollut ja tulee varmasti vielä tovin olemaankin, koulu vie tällä hetkellä multa suuren osan energiasta. Aloittelen myös taas ratsastusharrastusta, ja vaikka se ei ajallisesti juuri missään tunnu itsessään, niin lompakossa ja sitä kautta työmäärässä kylläkin. Kunhan saatais vielä hippusen verran lisää lunta maahan ja sitä myöten näkyvyyttä, päästäis koirien kanssa jatkamaan noutotreenejä. Odessa ainakin oli vielä viime treeneissä ihan superterässä, uskomatonta miten se  joitain juttuja hoksaakin niin nopeasti ja jaksaa aina panostaa 200 % siihen mitä tekee. Hildan treenisuunnitelma on puolestaan back to basics ja sehän onkin oivaa treeniä näin talvella. Jospa se punainen lanka ensi kesää kohden löytyisi.