Aamupäivän saldo: superonnistunut hakuruutu, jeejeejee!! Lähdin kippailemaan dameja mettään (naapurit tuskin pitää mua enää muutenkaan ihan terveenä..) ja takasin tullessa Odessa oli TODELLA täpinöissään. Ei tiennyt livahtaako ulos kun lähdin hakeen hihnaa, säntäili portaikossa ja kompuroi, kaatoi portit. Olin ihan että mitä. Kyllä nuo hommat on koko kesän ollu ihan hauskoja mut nyt sillä oli joku ihan outo vaihde päällä. Hirveellä repimisellä lampsittiin ruudulle. Kolme damia viuhkassa perällä, yksi ihan edessä. Tapansa mukaan alotti takaosasta, nyt myös tosi vauhdikkaasti. Odessa tekee välistä liiankin laajaa hakua joten en oo ottanu stressiä vaikka meillä ei etäisyydet varmaan ihan siihen taipparitasoon oo yltänykään (ehkä kadun vielä). Mietin sitä viime syksyn taippariyritystä, kun Odessa oli kulemma kääntynyt aina tähyilemään mua. Nyt voisin myös ajatella, että se teki sitä kenties ihan epävarmuuden takia, halusi lisää ohjeita. Koska tätä käytöstä oli aikasemmin myös treeneissä kun ei ihan hahmottanut, nyt on jäänyt kokonaan pois. Ruutu tyhjeni sanoisinko jopa helposti. Ei kylläkään ollut mitään kikkailuja, dameja ei oltu piilotettu jne. Tosi super oli tää treeni, ei ainakaan vakuuttanut pysymään pois kokeista. Vielä sitä jälkeä kestokanilla.

Taippareitten suurimmat huolet on se kani, laannuttaako varikset hakuintoa (ei oo ihan mieluisinta mutta huolii kyllä) ja uinti! Nimittäin Odessan uimainto on hieman kuollut kun on oppinut että rannalla odottaa aina Hilda jonka mielestä on ihana hyökätä kaverin kimppuun kun tulee vedestä. Eli vesinoutoa pitää tehdä niin että Hildaa ei oo mailla halmeilla. Vesinoudon pituudella en usko olevan väliä, viime kesänä treenautin ihan paineissa pitkiäkin noutoja (koska oon huono arvioimaan etäisyyksiä) ja taippareissa katoin että mitä, noinko lyhyitä vaan. Odessa yleensä hakee mitä vaan ja melkein miten kaukaa vaan jos vaan pääsee veteen asti. Erilaisia rantoja ei oo kyllä juurikaan harjoteltu, kalliolta ja hiekkarannalta lähinnä tehty.

Illalla pitäis vielä katsella se jälki. Mä nyt en voi muuta opettaa kun että mikä on homman nimi ja esitellä kestokania, minkäs teet. Jos mä en sitä kania vuodessa oo meille saanut niin en saa tähänkään hätään.