Viimeisestä kirjoituksesta onkin jo aikaa, eipä tässä kummempia ole nyt kerinnyt tapahtua mutta kirjoitellaan nyt jotain.

Odessa on nyt siis ensimmäisellä metsästysreissullaan. Voisin vaikka vannoa että siellä on isäkin ollut iloisesti yllättynyt kun on huomannut miten taitava neiti onkaan. Odessa ei kylläkään ole ennen päässyt noutamaan mitään siipeä kummempaa, mutta uskoisin että on varmasti melko helposti oppinut niitä sorsiakin kantamaan, neiti kun on myöskin kova kilpailemaan Ninnin kanssa, tuskin on suostunut vierestä katselemaan, vaan on halunnut kehut itselleen. Joka tapauksessa, huomenna kysellään isältä sitten miten meni ja katsotaan josko sieltä kuviakin tulisi, niin niitä sitten laittelen tänne kunhan kerkeän ja saan ne koneelle. Muistaakseni myöskin ensi kuussa on sitten tulossa Odessalle ensimmäinen pidempi metsästysreissu, jonnekkin  pohjoiseen lähtevät, ehkä saamme sieltäkin sitten muutaman kuvan tänne.

Näyttelydebyytti on ikävä kyllä vieläkin tekemättä, ensi kuussa viimeistään päästään vihdoin mätsäriin kokeilemaan, josko sen jälkeen uskallettaisiin jonnekkin ilmoittautua, nyt kun on kesä ollut täällä hieman hiljaista eikä olla missään muutenkaan päästy käymään. Tietysti myös järjestelykysymys mistä saadaan kyydit ja mikä viikonloppu Odessa voisi olla kotona jne. Agilitya katsellaan ensi keväänä, ajatuksena vielä nyt syksyllä päästä johonkin tottelevaisuuskoulutukseen käymään, kontaktissa tarvitaan vielä treeniä ja mieluiten osaavan ohjaajan kanssa. Katsotaan myöskin josko saataisiin Odessan lonkat ja kyynärät kuvautettua, että tiedetään sitten ettei hyppelystä ym. aiheudu mitään haittoja.

Pupun kanssa molemmat neidit ovat tutustuneet, osaavat oikein hienosti käyttäytyä pienemmän kanssa. Odessa on joskus hieman hämillään kun jänöllä on niin kova vauhti päällä ettei neidin silmät meinaa perässä pysyä.

Kuvia ei tällä kertaa oikein ole, kaikki vielä kamerassa.