Varasin tänään Odessalle ajan lonkka- ja kyynärkuvauksiin sekä silmätutkimukseen. Soitinkin kolmelle eri eläinlääkärille ennen kuin löytyi sellainen että tekee myös silmätutkimuksen. Ensimmäinen eläinlääkäri ei kylläkään vastannut ollenkaan. Vihdoin kun saatiin oikea eläinlääkäri langan päähän selvisi, ettei saada aikaa neljän jälkeen joten pyysin sitten että antaa jonkun ajan ja selvitän onko meidän mahdollista päästä paikalle. Jotenka sitten soittelin ympäriinsä että voinko olla pois koulusta pari tuntia ja saadaanko kyyti jne, isä kun on neljään asti joka päivä töissä. Saatiin sitten vihdoin se aika sovittua perjantaiksi 9.5. Yllättävän paljon sitä saa aikaa uppoamaan noinkin pieneen juttuun. No, meillä nyt sitten jää Suolahden ryhmis käymättä, mutta toisaalta kun meidän näyttelykäynnit on tällä hetkellä lähinnä sitä että mennään ihan omaksi iloksi aikaa kuluttamaan ilman sen suurempia odotuksia niin se ei juurikaan haittaa. On tässä kumminkin pari mätsäriä taas tulossa ja ne ajaa meillä ihan saman asian. Oltiin itse asiassa viikko sitten mätsärissä, ei sieltä mitään sijoituksia tullut. Oli kyllä erikoisin mätsäri tähän mennessä johon olin itse osallistunut. Tällä kertaa tuomarit neuvoivat ja auttoivat hyvin paljon, tosin omalle kohdalle ei tullut muuta kun kysymys minkä ikäinen koira on mutta eipä se mitään, ainahan sitä osaa itse kysyä jos ongelmia on. Olisin tosin ehkä vähän kaivannut jotain kommenttia Odessan käytöksestä, mielestäni meni erittäin mallikkaasti mutta kun en nyt kumminkaan itse ole se joka eniten näistä ymmärtää. Aivan huimasti on kyllä Odessa vuoden aikana kehittynyt, ei voi kun ihmetellä. Yhteistyö meillä on muutenkin kehittynyt hurjasti ja nyt on talossa sitten sellainenkin koira joka kuuntelee mitä sanotaan.

Suunnitelmia on tällä hetkellä sen verran, että kesän aikana päästäisiin ainakin yhdessä virallisessa näyttelyssä käymään ja pienen pientä ajatusta siitä että ehkä niitä taippareitakin sitten kesän tai syksyn aikana kokeiltaisiin.. Täytyy nyt katsoa, jostakin kun saatais se jänö sekä lokki ja varis että saatais vähän tuntumaa siihen mitä ois edessä. No, jää nähtäväks toteutuuko. Tarkotus ois kumminkin osallistua noutotreeneihin tässä jossain vaiheessa.. Viime viikolla siirtyivät keskiviikolle ja piti uskaltautua mukaan mutta ongelmaks tuli sekä oma  flunssa että kyydin puute. Tällä viikolla ei edes yritetä vaikka en kyllä tiedä järjestävätkö edes, me yritetään vaan torstaina raahautua mätsäriin, tosin jos ilma on ihan järkyttävä niin jäädään kyllä suosiolla kotiin, tarkotus kun ois kävellen mennä.

Mutta jatketaan siis Odessan kans treeniä tokossa ja noudoissa, koiratanssikin vähän innostaa, tosin vaan sen verran että opetellaan ihan kotioloissa aktivointimielessä erilaisia temppuja.