Koirat olivat viime viikon siis jossakin pohjoisessa (pudasjärvellä?) metsällä. Kaikki ilmeisesti mennyt hyvin, nyt on unohtunut itseltä kysellä.. Mutta kuvia ilmeisesti tulossa joskus, ei ole omalla kameralla otettu joten en osaa sanoa minkä laatuisia ja milloin saadaan sivuille lisättyä, tarkoitus olisi koota noita metsästyskuvia Odessalle galleriaan. Yritinkin sivuja tuossa päivittää mutta ei taas hommasta tullut yhtään mitään, jumittaa jatkuvasti ja palvelin ei päästä muokkaamaan tiedostoja. No, ehkä huomenna uutta yritystä, ei tässä mitään suurempaa olisi ollutkaan.

Tänään piti myös mennä Odessan kanssa tokoa treenaamaan, mutta tytöt lähtivät taas metsälle, ensi viikolla taitaa olla viimeinen mahdollisuus päästä käymään ohjatussa ryhmässä kun sitten taas siirtyvät treenit sunnuntaille. Harmittaa kyllä kun jäivät meiltä välistä.

Näyttelyitä on taas tullut muutamaan otteeseen mietittyä ja selailtua kennelliiton sivuilta. Ensi kevääksi löytyi kaksi ryhmistä tästä lähettyviltä, toivotaan että päästäisiin molempiin. Täytyy katsella, josko debyytin kerkeäisi kuitenkin tämän vuoden puolella tekemään. Odessa on tällä hetkellä hyvin huonossa karvassa, ei varmasti Ninni ole ikinä ollut noin karvaton:D Ja nyt kun päästiin Ninniin niin vanhalle rouvallekin olen miettinyt noita näyttelyitä, ihan mielenkiinnosta voisi käydä jossain vaiheessa näyttämässä tuomarille, täytyy vain  ensin saada tottelevaisuus paremmin hanskaan.

Ja koska Odessa on osoittautunut niin taitavaksi metsällä, voisi kyllä melkein ne taipparit laittaa tavoitteeksi. No, ensin pitää kyllä itse päästä näkemään neidin työskentelyä oikean riistan kanssa ja jälkeä reenaamaan, ei ole siis vielä tämän vuoden asia.