Tänään vaihteeksi pienet treenit jokaiselle. Ohjelmassa hakuruutua kun kerran aikaakin vähän oli. Hilda aloitti ja voivoi.. Eka tuli kyllä kivasti, tosin palautus vähän takkusi kun alkoi lunta keräämään naamaansa.. Sen jälkeen ei sitten sujunutkaan oikeen mikään. Välillä jo luulin että löysi kun häntä alkoi vispata mutta oli kyllä ihan jotain muita hajuja.. No, aika tiukka piste taas haahuilulle, koira istumaan ja kävin tyhjentämässä ruudun. Ja eikun uusiks, vähän helpompana vaan. Hilda vaikutti tyytyväiseltä kun vielä kuitenkin pääsi hommiin ja oikein reippaasti lähti ruutuun. Yksi taas ja se siitä. Ei edennyt ruudun taka-osaan ollenkaan (tällasta ongelmaa ei ole aikaisemmin ollut) ja lopulta huomasin kun käytännössä juoksi yhden damin yli?! No onnistumiseen päätettiin ja ajattelin että otetaanpa vielä helpohko muisti, että onko ongelma nyt siinä ettei kiinnosta vai ettei jostain kumman syystä enää muista hakuruutua. Joopa joo, ei vissiin sitten vaan kiinnosta. Jospa ois taas vaan joku ohimenevä vaihe, neiti on muutenkin ollut vähän omituinen. Ekoja juoksuja odotellessa.

Koiran vaihto, jee, nyt tulee kiva fiilis! Tai sit ei.. Odessalle olin jättänyt Hildan kesken jääneen ruudun. Kyllä se kovasti lähti siihen malliin että homma hanskassa mutta kierroksen meni hiukan yli ja ihan sekopäistä juoksentelua. Yhtäkkiä koira yrittää kiivetä puuhun? Korkeita loikkia niin että takajalatkin irtoaa reippaasti maasta. Joo, kyllähän sitä kaarnanpalasta melkeen ois damiks voinut luulla, kun roikkui siellä puun oksassa..... Tämän episodin jälkeen Odessa näytti tiukasti olevan sitä mieltä että damit on puussa. Esitys oli melkeen yhtä heikko kun Hildalla, ainut vaan että se kuitenkin yritti.. Joo, ei sitten. Missähän vika, oliko vaan huono päivä, ääk?

Ninnipienelle perusnoutoja että saa hänkin vähän aktivointia. Päivän helpoimmat tehtävät, päivän paras suoritus. Ninni ainaiseen iloiseen tapaansa teki hienoa työtä, vaikke vähän pöhkö onkin. :o)