Jos jollakulla ois tarvetta hyvälle rotanpyydystäjälle, niin täältä löytyy. Hyi sentään, mulle ei tarvitse kyllä yhtään rottaa, varsinkaan elävää, tuoda. Odessa osaa siis kaikenlaista "tarpeellista".. Odessa joka kammoaa hirvittävää lemmikkikaniakin.

Tästä päästään sit siihen, mikä ei onnistu. Eilen tein vaihteeks taas Hildalle kanijäljen (tosi kivasti teki taas) ja pitihän sitä tasapuolisuuden nimissä sitten Odessallekin.. Melkeen sitä toivois näin aina jälkikäteen että ois jättänyt tekemättä, kun ei vaan tule hommasta yhtään mitään. Oikeen kivasti meni matkan jäljelle nenä maassa niin tomerana että, mutta jäljeltä poukkas suoraan toiseen suuntaan. Muutamat kauniit sanaset ja syvään hengitykset ja koira takas. Hihnan kanssa mentiin siis jälleen ja kohtuu hyvältä näytti sitten taas. Mutta eipä me tuosta hirveesti taippareita ajatellen hyödytä. Juu en tiedä, ei hyvä. Uimista en ole edelleenkään kerinnyt katsella, jussina sitten viimestään. Jos ei ala toimimaan niin parempi ehkä vaan jättää tuo koko taippariajatus. Hmph. Niin varovaisesti kun mä mitään kunnon tavoitteita asetan niin sitäkin enemmän kirpasee kun ei niihin päästä. Oon taas niin iloinen että Hildan kanssa tämä treenailu sujuu hyvin niin pysyy kuitenkin into tähän hommaan. Odessalla pitäis vissiin olla joku laji, missä se vaan sais mennä sata lasissa miettimättä mitään.

Onnellinen jäljestäjä.

Hilda parka joutui treeneissä kokemaan kovia, kun valtava hyttysparvi oli hyökännyt kimppuun mun tehdessä jälkeä. Vähän yksinkertainen kun on niin ei tietenkään yrittänytkään itse asialle mitään tehdä. Takasin tullessani se istui edelleen paikallaan varmaan 20 hyttystä kuonollaan ja katsoi vaan että "Auta nyt vähän!" Noita hyttysiä täytyy olla tänä vuonna jotenkin poikkeuksellisen paljon? Ei pääse ovesta ulos asti kun ovat jo kimpussa.. Nimim. trimmasin eilen koiraa terassilla. Ei tullut turhan huolellista jälkeä..