Täähän on ihan loistavaa, mulla oli taas kaveri kotona viikonlopun. :) On se mukavaa kun noita karvakasoja on useampi.

Me oltiin hiukan laiskempia kun mitä oli tarkotus.. Ja Odessa ei muutenkaan tokoillessa ollut kovin skarppina. Pääasia oli, että mä jaksoin raahautua taas vaihteeks tekeen kanijälkeä neidille. Tää on valitettavan vaikea asia. Tai mä ehkä, no siis todennäkösesti, teen siitä vaikean. Mutta en mä halua että se kokeessa jää tuurin varaan että sinkoaako koira nyt oikeeseen suuntaan vai ei. Lyhyt jälki meni lopulta ok ja tarkotus nyt hetken aikaa jatkaa superlyhyillä jäljillä ja opetella perusteet oikeen pomminvarmaks. Katsotaan tuleeko tästä mitään. Muuten vaan lekoteltiin telkkarin edessä jne.

Sunnuntaina suunnattiin mätsäriin vaikka keli ei näyttänyt kovin lupaavalta. No, matka oli lyhyt ja nopeesti me sieltä oltas kotiin kävelty. Ja mä ostin pari viikkoa sitten ihan loistavan vettä ja tuulta pitävän ulkoiluasun, kelpaa kaatosateessakin ulkoilla. :) Odessa kauhisteli telttaa jonka edessä käytiin ilmottautumassa ja sitten näkyi mörköjä vielä parissakin paikassa. Rauhottuhan se sitten kun päästiin kehän laidalle. Joku kävi neidin turkin väriäkin kehaisemassa. Tällä kertaa luokat olivat isot, keskikokoiset, pienet ja pennut. Varmistin vielä että mihin me kuulutaan mutta silti näytti suurin osa Odessan kokoluokan edustajista olevan keskikokoisissa, kun me mentiin isoihin. Isoja oli varmaan alle 20 ja kehä pyöri hyvin reippaaseen tahtiin. Odessa sai punaisen nauhan ja meidät otettiin punaisten kehässä neljän parhaan joukkoon. Sitten saatiinkiin seisoa.. Kyllä siinä alkoi jo itsekin toivoa, että loppuis, kädet oli aivan puuduksissa. Odessa myös oli sitä mieltä että riittää jo tämä patsastelu ja sijoittui lopulta 4. Palkinnot varsin mielenkiintoisia: Iittalan laseja, kaulakoru, Keski-Suomi kuvin -kirja... No, Odessa ainakin kartutti mun astiastoa, on se kiva että on juomalaseja sitten kun muuttaa omaan kotiin.. :D

Hilda, joka vähän uhkas tehdä pientä ongelmaa laukauksista alkaa ilmeisesti tasottua. Tosin ei se mitään kamalaa kohtausta ollut kai aikasemminkaan saanut. Hyvä juttu.