Päästiin Virroille taippareihin mutta eihän se sit joo ihan nappiin mennyt. Laukaus oli ipanalle liikaa ja meni pasmat sitä myöten sekasin että kauimmainen lokki sai jäädä. Yritystä oli mutta rohkeus ei riittänyt ja tuomarikin rupes jo hirvittämään. Vähän oli ennen omaa vuoroakin levotonta ja vinkui. Hassua, kun Odessa-herkkis ottaa puolestaan tämmöset tilanteet niin lunkisti.

No, ipana saa vähän harjotella lisää ja katsellaan josko saatais vähän jotain koetilannetta vastaaviakin aikaseks.. Ja mun täytyy Hildan kans ottaa enempi näitä stressitilanteita, että opin senkin kanssa toimimaan. Yhteistyötäkin vois joo vähän hioa, mutta se nyt oli aiemminkin selvää. Iskän kanssa oltaneen yhteisymmärryksessä, että haulikko lähtee sit mökille mukaan. Hilda saa katsella taippareita varmasti uudelleen myöhemmin, ja jos nyt ei itselle olis mahdollista treenata valmiiksi ja viedä kokeisiin, niin ehkäpä Sofia sit ottaa homman hoitaakseen? ;D Nyt jäi se syyskuun luonnetestikin vähän epäilyttämään, ku näyttää nuo tilanteet olevan vielä Hildalle vähän vaikeita.

Vaikka jäi taipparit muuten vähän laihaks tällä erää, saa niistäkin jotain hyvää irti. (Oli tietty tosi mukava nähdä Elinaa ja Oona-äippää:)) Mä voisin nyt vähän ottaa itseä niskasta, katsella Odessan tän hetken ongelmakohdat (ja toivottavasti tehdäkin niille jotain..) muussa kuin vesityöskentelyssä ja viedä sen taippareihin.  Niin kauan antoi tuomari Hildankin yrittää, että luulisin ainakin Odessan selvittävän homman helposti, jos vaan pieni epäröinti ei haittaa. Ainakin kannattaa kokeilla. Odessa on nyt kesällä muutamat kerrat jo mennyt juosten veteen ilman mitään ongelmaa, mutta sillon onkin ollut rakas pallo kyseessä. Kuka sitä nyt haisevasta lokista piittaa?? Mutta, ties vaikka jo ihan tänä syksynä mentäisiin kokeilemaan. :) Kunhan nyt katsellaan vielä tilannetta, treenit on olleet vähillä mutta senkin edestä varmasti löytyy taas työintoa jahka treenaamaan päästään.