Kotisivujen päivittäminen on jokseenkin liian aikaavievää kun tekemistä on jo siinä että pääsee kirjautumaan sisään joten jatketaan päiväkirjalla ja päivitetään sivuja joskus toiste.

Odessa alkaa vihdoin lihoa, tuossa kun pari kuukautta sitten oli todella turhan hoikassa kunnossa, ruuassa ilmeisesti jotain ongelmaa kun ei enää suostunut syömään koko annosta? Joka tapauksessa nyt alkaa päästä taas sopiviin mittoihin ja alkaa taas näyttelytilanne näyttää paremmalta. Alkoi jo hieman epäilyttää josko tuota keväällä uskaltaa mihinkään viedä kun niin hoikka ja karvaton eikä tuntunut millään lihovan. Nyt jos pysyis vaan tuossa kunnossa ei pitäis olla estettä sille Korpilahden ryhmikselle maaliskuussa. Karvatilanne myös hieman parantunut, tuntui jo että Ninniltä löytyy karvaa Odessankin puolesta, vaikka Ninni on näistä se josta jatkuvasti lähtee karvaa hirvittävän paljon.

Jatkettu on myös tokotreeniä, maahanmeno onnistuu nyt todella reippaasti, opeteltiin koko homma ihan alusta että ensin lasketaan kyynärät eikä peppua. Samoten myös seuraaminen taluttimessa, ei tosin vielä tiiviimmästä päästä, yrittää edelleen samalla katsella eteen, mutta otetaan lyhyitä matkoja ja reilusti palkkausta. Ollaan myös harjoiteltu liikkeestä istumista & makuullemenoa. Odessa alkaa olla muutenkin varmempi, yritetäänkin pitää harjoittelu nyt todella hauskana ja leikitään paljon harjoitusten välillä jotta tytön innostus säilyy. Melkein vois sanoa että harjoitellaan aina kun leikiltä keretään tai harjoitellaan leikin avulla.

Noutoharjoittelusta on nyt jokunen viikko pidetty taukoa, lapasen kantamista lenkillä ollaan otettu, varmennetaan sitä että kantaa loppuun asti niin kauan että pyydän kannettavan itselleni ja silloinkin kelpaa vain käteen palautus. Itsestä on tullut niin kertakaikkisen lahopää etten muista siipiä ajoissa ottaa sulamaan että kerettäis ennen pimeää käydä treenailemassa, tosin täytyy sanoa että hirveästi en tuolla ulkona tähän aikaan vuodesta viihtyis seisomassa täydellisiä noutoja vaatien, joten parempi ehkä vaan, niin ei sitten tule sitä että kärsimättömyyksissään ei huolehdi tarpeeks siitä että hommat suoritetaan täysin oikein. Kävinpä kuitenkin ostamassa kunnon toppavaatteet että ulkoilu ois siedettävämpää ja jaksais käydä lenkkiäkin kävelemässä.