Vuosi alkoi sitten todella lämpimillä keleillä.. :S Joo, huolimatta siitä että varta vasten on toppavaatteet ym. hommattu en minä ainakaan kestä jos mittari näyttää tämän luokan lukemia. Pariin otteeseen on yritetty ottaa noutotreenejä, mutta molemmat päättyi siihen että mä seuraavat puol tuntia haravoin kinoksia että mihin ihmeeseen se dami on hävinny.. Että annetaanpa sitten olla. Riistaa vilautin molemmille nuorille taas vaihteeks ja kelpashan se vallan mainiosti. :) Odessa (?!) meni suoraan pussille että täältähän näitä löytyy ja yritti siitä ottaa kantoon jolloin jäi koko pussi päähän. Ei näyttänyt ollenkaan hassulta, ei. Siinä se sitten seiso jähmettyneenä että kuka sammutti valot. Vaakku sai kyllä melkoista kyytiä molemmilta, kerran lensi jo aitaankin.. Odessan suu rauhottuu kun vaakku ei ole jäinen joten sen suhteen ei huolta, Hildan kanssa voi olla että saa enemmänkin asiaa vääntää.

Tokoiltu ollaan myös, pariin kertaan ulkona ja sit sisällä jotain pientä. Odessa on kertaillut vanhaa ja hommat on samalla mallilla kun ennen jouluakin. Hilda puolestaan on ensinnäkin hienosti oppinut jo melkeen aina tekemään oikeaoppisen maahanmenon! Uutena liikkeenä on nyt otettu liikkeestä maahan ja vähän yhdisteltiin jo seuruuseen, koska oppi tosi nopeasti. Seuruussa meinasi alkuun olla sitä ongelmaa, että Hilda muistaa siihen liittyvän eteneminen ja istuminen (mikä on tosi hyvä juttu jos itse seuruuta liikkeenä ajattelee). Sitten vikana on otettu sisätiloissa hissiliikettä maahan-seiso. Vielä tuo seiso-käsky tuntuu Hildasta vieraalta, mutta selkeesti lamppu pikku hiljaa alkaa syttyä. Ihan tosi mainio treenikaveri, vaikka välillä ajatukset kyllä meinaa vähän haahuilla. :)

Mä olen myös niiiin ilonen kun Hilda on niin mahtava ulkoilukaveri ylipäänsä (kun ei mennä mihinkään vilkkaampaan paikkaan). Kävelee hihnassa nätisti vieressä (paitsi ne ohikulkijat aina alkuun..) ja vapaanakin tuntuu olevan sitä mieltä että mun lähellä kannattaa pysyä. :)

Tytöt pääsee myös ohjattuihin treeneihin kevään aikana. Tokokurssille mä en valitettavasti meitä ole nyt kuitenkaan ilmoittanut, koska olivat kaikki melkoisen tyyriitä ja rahaa palaa niin kiitettävästi jo siihen maagiseen vanhojen tanssien päivään. Katsellaan sitten vaikka kesän jälkeen. Mutta keväällä on siis nyt alkuun yhdistyksen nou/nome -päivät 7.2. ja 13.3. Jos pakkaset vaan yhtään hellittää, niin meinaan Odessan kanssa ainakin ensi viikon koulutukseen osallistua. Katsellaan sitä myöhempää treenipäivää sitten lähempänä, että uskaltaako kakaran kanssa osallistua. Häiriötä voi olla kyllä sille liikaa ja neljän tunnin päivä varsin pitkä. Taipparikurssi on myös tulossa huhtikuussa mutta siihenkään en ole osallistujaa vielä päättänyt. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin Odessan kanssa osallistutaan Laukaan taippareihin 29.5. ja hartaasti toivotaan että menis läpi. Odessa on kyllä varsin hyvä noutotouhuissa mutta välistä vaan niin kertakaikkisen höslä ettei sitten malta esim. käyttää nenua... Hildan mä haluaisin syksyllä taippareihin mutta sitä on vielä aikaa mietiskellä vaikka kuinka ja paljon. :)