Oivoi kun meinaa taas päivitysvälit venyä.. Treenit on taas olleet aika minimissä ihan siitä johtuen, että saatan itse olla parhaassa (pahimmassa) tapauksessa melkeen sen 12 h päivästä putkeen liikenteessä. Ja siihen päälle kaikki vapaa-ajalla (ni mikä oli?) hoidettavat asiat, läksyt ym. Alkaa olla patterit melko lopussa, mutta jahka tästä pääsee lomalle niin tsempataan sit kunnolla.

Tälle viikolle (joka muuten oli aikas kohtuu lämmin) sain mahdutettua O:lle ja H:lle hakuruutuharjotuksen. Pikkasen saatiin vaihdettua treenimaastoakin nyt. Oliskohan se sitten ollut tiistai, no, se päivä kun satoi vettä. Kuvittelin jotenkin, että sade ois kivasti viilentänyt ilmaa mutta joo ei, kyllä ihan riittävän lämmin oli itselläkin, koirista puhumattakaan.

No mutta, muistaskohan sitä jotain itse treeneistäkin.. Hildan otin ekana ja vein vielä sen nähden damit alueelle. Tosin ei nähnyt kun sen verran että lähdin damien kanssa matkaan ja tulin takas ilman.. Tosi kivasti lähti alueelle ja aika pian jo ekan damin löysikin. Hildan työskentelyä haussa on edelleen mukava katsoa, tosi reipas mutta kuitenkin riittävän rauhallinen tyyli, jottei mene turhaksi säntäilyksi. Ja mukavan sitkeästi jaksaa etsiä, kun hajun saa. Odessa on vähän hätähousu ja lähtee etsimään seuraavaa jos ei heti löydy. Jossakin vaiheessa Hilda meinas, että dameja ei enää alueella ole (kahden damin jälkeen muistaakseni, alueella siis tälläkin kertaa sen kuusi damia). Palas sitten mun luo kyselemään neuvoja ja kerrankin älysin olla hiljaa paikallani ja hienosti se sitten päättikin itse jatkaa hetken mietittyään ja sai hyvin yhden tuotua jonka jälkeen lopetettiin.

Seuraavaks pitäis saada pikkasen suurennettua tuota aluetta, jotenkin nyt tuo aina oikealta sivulta eikä ihan vissiin uskalla takaa hakea. Tai no, eihän sen tarvitse jos sen kolme-neljä damia löytää etuosasta ja homma loppuu siihen. Ohjaaja voi siis vähän taas miettiä missä vika.. Mutta mitä vikaa on vasemmassa puolessa? No joo, eiköhän tuokin selviä. Täytyy vähän katsoa, mihin tulee lähetettyä, vaikka eipä sillä meillä ainakaan hakuruudussa ole hirveästi väliä, kun poukkaavat mihin suuntaan haluavat, ja ihan hyvä niin kunhan suunnilleen ruudussa ovat. Jahka kerkeän mökillekin niin saadaan kivat treenit tehtyä kun metsää on pikkasen enempi mitä täällä kotona. Eikä jatkuvasti ole yleisöä. Oli tossa aiemmin keväällä hienoa tehdä linjaa kun joku ohikulkija jäi seuraamaan. Saadaan ne häiriötreenit toki näinkin hoidettua. :D

Joka tapauksessa, kävin viemässä Hildan tuomat damit takas, Hilda kotiin ja Odessa tilalle. Kukaan ei onneks käynyt meidän ruutua sillä aikaa tyhjentämässä, täällä(kin) kun kaikenlaisia viisaita liikkuu. Odessakin lähti hyvin ruutuun mutta heti alkuun kyllä huomas taas eron Hildaan, aika holtitonta menoa että ihmekö tuo kun mitään ei löydy. Odessa juoksee itsensä alkuun väsyksiin ja sit kun joutuu rauhottumaan alkaa damit löytyä jos vielä viitsii etsiä. Sit vaan alkaa palautukset olemaan turhan laiskoja. Nyt en taaskaan jaksa ajatella että mitä tuon kanssa pitäis tehdä. Sovitaan nyt vaikka niin että kerrataan ja kerrataan ja toivotaan että se hoksais. Vaikka joo, okei, jos ei toimi niin ei pidä jäädä samaa kaavaa junnaamaan jne. mutta just nyt en muuta osaa sanoa. Menee taikka on menemättä. Kuitenkin suurempi huoli on se uiminen, tästä ongelmasta ei valitettavasti ihan päästy samalla kun valeraskaudesta. Tätä katsotaan kun sinne mökille kerkeän.

Mitäs vielä.. Muutama kuva ja sit pitäs vissiin mennä viimesteleen tuo leipomisprojekti. :o)

Kassu the karvakasa, vois lainata koirillekin vähän tosta turkistaan. Tämä Nesquik-muro -tehdas täytti juuri 3 vuotta! :)

Ja siinä olikin sit ne kuvat, koirista onkin tuoreita kuvia vaan kännykässä joka on jo muutaman kuukauden jälkeen sen verran hajalla että niitä kuvia on turha yrittää koneelle siirtää. Eerika <3 tekniikka, ehe ehe.