Sunnuntaina herättiin kukonlaulun aikaan ja lähdettiin ajelemaan kohti Poria. Koirista mukana oli kaksi nuorinta, Odessa tällä kertaa vain turistina. Matkaa kertyi reilu 3 h suuntaansa ja huolimatta siitä että Hilda ei vielä montaakaan kertaa ole auton takaosassa matkustanut, nukkui se käytännössä koko matkan kaikessa rauhassa. Kerran piti komentaa takana tulevaa autoa. Hyvä juttu että autoilu ei ole ikävää, päin vastoin Hildan asenne on että "Jee jee pääsenkö autoon!!"

Perillä olikin Hilda taas virtaa täynnä mutta yllättävän nopeasti se kuitenkin rauhottui. Vähän sen käytös jännitti koska edellisissä treeneissä oli melkoinen apina. No turhaan jännitti, ipana esiintyi tosi nätisti ja sen kanssa oli mukava olla kehässä. Hihna ei edes kertaakaan kunnolla kiristynyt. Seisoa sai oikeen olan takaa ja jossain vaiheessa rupes vähän tympiin eikä makupalatkaan oikeen innostanut, mutta selvittiin kunnialla. :)

Sijoituksia ei tullut, mutta varsin mukava arvostelu kyllä. Nyt pidetään vaan peukkuja että lopettas sen kasvamisen..

Nartut tuomaroi Jim Richardson, GB. Arvostelu:

She's well up to size for 5 months and has to start thinking not to grow more. Good head, typical gained?? exp. Good pigmentation. Needs more upperarm. Good bone and feet. Strong body. Good bend of stifle and width of thigh. Moved with purpose. Her hight is spoiling her balance in movement.

Näyttelyssä oli mukana myös viisi Hildan sisarusta ja isäpappaakin nähtiin, kiitokset kaikille seurasta! :)

 

Hilda, Hilla & Hilma

 Hilda & Hilla

Hilda

Lisää kuvia tulossa galleriaan: http://eerikah.kuvat.fi/kuvat/