No niin, nyt sitten ihan kunnolla tänne neitosten kuulumisia. Odessan kanssa ollaan vietetty nyt ensimmäistä kesää ja päästy ihmettelemään mm. vettä. Neiti onkin aikamoinen vesipeto, tykkää kovin noutaa vedestä palloja, keppejä tai mitä sinne ikinä heittääkään.. ja "hukkuvia" ihmisiä.. Odessa vahtii vedessä olevia ihmisiä todella tarkasti ja kun huomaa että joku on hävinnyt pinnan alle tai ui hänen mielestään liian kauas, ryntää veteen ja ui perään. On yrittänyt mm. "työntämistä", ikävä vain että työnsi minua syvemmälle, yritä siinä sitten samalla saada koira pois kimpusta. Joskus myös yrittää hampaillaan tarttua kädestä, tai jos henkilöillä on vaikkapa uimalasit päässään niin niistäkös onkin kiva vetää rantaan. Muistan kyllä että Ninni leikki myös pentuna hengen"pelastajaa" hyppäämällä sukeltaneen ihmisen selän päälle. Molemmat tytöt ovat myös kovia saunomaan.

Ollaan myös mökillä treenailtu, ihan erityismaininta käskystä 'paikka'. Ei olla vielä päästy tätä testaamaan sen suuremmalla häiriöllä, mutta mökillä on osannut loistavasti! Odessa kun ei aikaisemmin ole malttanut kovin pitkään katsella paikallaan, vaan yleensä hetken oltuaan sännännyt luokseni. Seisomista on myös harjoiteltu molempien koirien kanssa, tosin enemmän se taidan olla minä joka siinä tarvitsee lisää harjoitusta.

Odessan..

693890.jpg

693891.jpg

..ja Ninnin tyylinäytteet.

693903.jpg

Tulevaisuudesta paljastettakoon nyt sen verran, että ensi kuussa (heinäkuu) meillä on muutto, rivitaloon, jossa on myös sitten koirille oma pieni aidattu piha. Ja nyt kun sitten tilaa tulee lisää, on myös aika ottaa pieni lisäys tähän meidän karvaiseen laumaamme. Parin vuoden odotuksen jälkeen saan vihdoin oman kanin. Rotua leijonanharjas (voi olla kyllä risteytys, en ole vielä nähnyt) ja nimeksi taitaa tulla Kasper. Tästä tuleekin sitten mielenkiintoista, kun meidän metsästyskoiramme pääsevät tekemään tuttavuutta pikkuherran kanssa. Nyt täytyykin sitten miettiä tarkkaan Odessan kanssa, miten toimitaan, koska jos oppii sen että pupuihin ei koskaan saa koskea, voi tulla ongelmia jos tulevaisuudessa halutaan taipparit läpäistä.. No, tästä pienestä karvapallosta sitten laittelen heti kuvia ja juttua tänne kunhan saadaan tämä herra nyt ensin kotiin:)

Tässä vielä kuvia neitien kesänvietosta:

693895.jpg 693897.jpg 693901.jpg