Tai sit ei.

Me missattiinkin Lammin näyttely, kun Odessa oli pari päivää aivan kuralla. :(  Näyttelyaamuna heräsin klo 5 alle viiden tunnin yöunien jälkeen vaan huomatakseni, että lattia on täynnä paskaa ja lisää tulee.. Onneksi Odessa näyttäis pikku hiljaa jo piristyvän eikä tänään ole enää pihallakaan rampannut. (Täytyy olla kiitos mun herkullisten kaurapuuro-riisi-piimä -kokkausten! :D Odessa-parka.) Käytös oli kylläkin aamulla perin outoa, mutta tulin siihen tulokseen ettei asialla  ole mitään tekemistä ripuloinnin kanssa, vaan sillä lienee taas valeraskaus.. Oujee..

Näyttelyaamuna, jahka olin saanut aamulla vielä hetken nukuttua, surkeasta tuurista suivaantuneena näpyttelin myös uudet ilmot molemmille koirille, jo on kumma jos ei jo pian päästä kehiin! Jahkailen Kihniön ja Mäntyharjun ryhmisten välillä. Toivotaan, että Hilda saisi vähän lihaa luiden ylle ja Odessa malttaa vielä hetken säilyttää turkkinsa.

Hildan kanssa startataan taippareissa viikon päästä. Toinen oujee. Treenit ei ole ihan menneet putkeen, nekään vähät mitä on tehty. Viime kerralla sain itse tyhjentää ruudun ja lisäksi todeta, että reitillä oli ampiaispesä. Ei se ole kummoinen kipu, mitä ne pistot aiheuttaa, mutta hitto vie kun tajuaa, että saa sen parven kimppuunsa, niin ei naurata. Jälkeenpäin kylläkin naurattaa, miltä onkaan mahtanut näyttää. :'D Hilda on ilmeisesti myös keksinyt vaihtamisen hakuruudussa, ja tää ei ole edes sellasta vaihtamista, että se sattumalta törmää seuraavaan vaan pelkään pahoin että se varta vasten kiertää ruudun kaikki damit läpi. Tarttisin apulaisen vahtaamaan treeneihin. Sopii toivoa, että varis on niin hieno aarre että se pitää äkkiä saada talteen. Voi kylläkin olla, että se on niin hieno aarre, ettei sitä kannata meikäläiselle edes tuoda... Kanista puhumattakaan. Mutta menköön nyt.

Syyskuulle kaavailin Hildalle vielä GR:n luonnetestiä ja sen jälkeen voisi sitten varmaan varailla aikaa lonkka- ja kyynärkuvauksiin.